Barion Pixel

Balla Eszter - színésznő

1980 májusában született Szekszárdon. A Színház-és Filmművészeti Egyetem elvégzése után megfordult a Nemzeti Színházban, az új Színházban, a kecskeméti Katona József Színházban, valamint állandó tagja a Madách színháznak és a Déryné Vándortársulatnak. Filmjei a teljesség igénye nélkül: Kontroll, Moszkva tér, Szezon, Hacktion.

Balla Eszter

  1. Emlékszel még az első szerelmedre?
    Igen! Első osztályos voltam, de nem az iskolás társam volt, hanem egy családi barát kisfia.Egy vörös hajú fiú volt aki egy évvel idősebb volt nálam és emlékszem egy teherautóra másztunk fel és ott történt a szerelmi vallomás. Az is megmaradt bennem, hogy az ő nővére meg az én nővérem a teherautó mögött vihogtak rajtunk, hogy milyen bénák vagyunk. De az első csók nem vele csattant el.
  2. Milyen vagy, mikor igazán szeretsz valakit?
    Türelmes, odaadó, empatikus, nagyon figyelembe veszem a másikat, de már magtanultam úgy figyelni a másikra , hogy ne hadjam magam figyelmen kívűl.
  3. Melyik a kedvenc romantikus filmed/könyved?
    A Big Fish.
  4. Szerinted milyen egy igazán jó esküvő?
    Abból, amit előtte elképzeltem, hogy majd milyen lesz ha férjhez megyek semmi nem úgy történt.
    Nyilván nem terveztem várandós lenni és 1 nap alatt ruhát választani. Úgy képzeltem, hogy nagy esküvőnk lesz, sok vendég meg szép gyűrű és szép fehér ruha. Ebből az lett ,hogy csak a szűk család vett részt az eseményen ugyanis az történt, hogy megtudtam: kisbabát várok, és protekcióval csütörtökön egy esős délután gyorsan összeadtak minket, mint a villám. De utólag visszagondolva, annyira jó volt és nem bántam meg. Intim volt, családias, és ez illet hozzánk. Aztán felmentünk a Corvin tetőre bulizni a barátokkal, szóval nincs bennem csalódás.
  5. Kislány korodban hogy képzelted el a házasságot?
    Nem fantáziáltam sokat, ugyanis nagyon el voltam foglalva a saját frusztrációimmal és szorongásaimmal. Keveset vágyakoztam, álmodoztam. Lekorlátoztam a saját fantáziámat a hétköznapokra meg a félelmeimre. Még arról sem álmodoztam, hogy egyszer majd színésznő leszek. Később ,már voltak bennem álomok meg vágyak hogy majd , hogy szeretném, de az már nagyobb koromban volt.
  6. Mik azok a tulajdonságok, amik egy férfiban a legjobban megfognak?
    Legyen férfias. Domináns. Vezessen. Az igazi férfi nőként kezel és úgy ural, hogy nem ”leural” ,hanem a helyén kezeli a nőt. Nekem ez a férfi. Biztonságban érzem magam mellette. És rájöttem: nem kell mindig, hogy igazam legyen. Neki is lehet. És az a szép, hogy lehet együtt fejlődni és mindig vannak újabb távlatok és újabb szintek egy kapcsolatban.
  7. Szerinted mitől működik jól egy párkapcsolat?
    Szerintem akkor működik jól egy párkapcsolt-ami banálisan hangzik- de ha a nő az nő lehet, a férfi pedig férfi.
    Lehet, hogy konzervatív vagyok, nem tudom. Van úgy, hogy a háttérben maradok, vagy nem reagálok dolgokra, de szerintem a nőnek kell taktikázni pozitív értelemben, a férfi viszont zsigerből cselekszik és ez nyilván konfliktust szül, de ha ezeket hagyják egymásnak, akkor jól tud működni a kapcsolat.
    A férfi is legyen belátó és a nő is álljon ki magáért, „mindenben keresd a nőt”, ez nagy igazság, de kell, hogy meglegyen az egyensúly. A felszínen minden úgy történik ahogy a férfi akarja de ugye minden erős férfi mögött ott áll egy nő.
  8. Van olyan ékszered, amihez egy szép emléked kötődik?
    Van egy órám, ami mindig rajtam van és persze a karika gyűrűm.
    Mikor házasodni készültünk, akkor az Andrássy úton bementünk egy boltba és ott láttunk egy nagyon szép karikagyűrűt de nem tudtuk megvenni. Végül csináltattuk a gyűrűnket amit nem bántam meg mert ettől személyesebb és ez pont olyan, amilyet akartam, briliánsok vannak benne félkörben és nagyon szeretem. Az órát az első gyermekem megszülése utána kaptam a férjemtől, Danitól.
  9. Ha külföldön tartanád az esküvődet, melyik országot vagy várost választanád?
    Nem jártam sok helyen, de mondjuk Párizst nagyon szeretem…igen, azt hiszem Párizs lenne az a város.
  10. Mi az a tulajdonságod, amit a férfiak a legjobban szeretnek benned?
    Sokszor mondják , hogy szép vagyok. Gondolom ez! 🙂
  11. Melyik Affianced eljegyzési gyűrűt vagy karikagyűrűt választanád?
    A Dream nevű karikagyűrűt választanám! Ez a gyűrű pontosan azt képviseli, amit egy ékszertől várok! Nagyon letisztult, egyszerű, de attól a néhány kőtől pompás és iszonyú elegáns! Úgy érzem, ezt tudnám viselni egy életen át 🙂