Barion Pixel

Az Affianced ékszerek tervezése

A hozzánk forduló Vendégek személyesen élhetik át az ékszer megalkotásával járó közös együttműködés élményét. Állandó kölcsönhatásban, konzultációkkal, ha szükséges több próbával színesített folyamat ez.

Az ékszer tervezés minden esetben az igények felmérésével kezdődik. Első lépésként arra kérjük kedves megrendelőinket, hogy válasszák ki az oldalunkról, vagy személyes találkozó esetén a bemutató ékszerek közül azokat a darabokat, melyek a leginkább alkalmasak a tervezés kiinduló pontjául. Ez lehet akár formai vagy díszítésbeli kiindulás. Amennyiben nem talál olyan ékszert az oldalunkon, mely a leginkább elmagyarázza számunkra az elképzelését, úgy küldjön, vagy mutasson nekünk olyan ékszer fotót, fotókat az internetről, mely lefedi az elképzelését. A gyűjtő munkában mi is szívesen segítünk, amennyiben viszonylag részletes leírást kapunk a megálmodott ékszerről.

Ezt követően, mikor már látunk egy viszonylag konkrét elképzelést, kezdjük meg az ékszer felépítésének kitalálását, és készítünk egy nagyságrendi súly és munka kalkulációt, melyek alapján egy hozzávetőleges árajánlatot küldünk kedves megrendelőnknek. Ekkor még nem csatolunk terveket a kalkulációhoz. Az előzetes árajánlat csupán arra szolgál, hogy találkozik e a nagyságrend megrendelőnk elképzelésével.

Ékszertervezés

Amennyiben elfogadja hozzávetőleges kalkulációnkat kezdjük el az ékszer tervezését. A tervezést általában kézi rajzzal, vázlatozással indítjuk, a vázlatok közül kiválasztjuk azokat a terveket, melyeket érdemesnek tartunk kidolgozni. A tervek kidolgozása történhet szabadkézi rajzzal is, de általában számítógéppel, 3D programmal készítjük el a látványterveket. Amennyiben az internetről letöltött fotó szolgál a tervezés alapjául, akkor sem egy az egyben másoljuk le a látott tárgyat, hanem csak az alapján tervezzük meg a megálmodott ékszert.

Az elkészített terveket már egy pontosított árajánlattal tudjuk küldeni önnek, amiben viszonylag pontos súly és drágakő kalkulációt tudunk bemutatni. Természetesen van lehetőség a tervek változtatására, finomítására, pontosítására.  Amennyiben megfelelnek a tervek illetve az árajánlat, akkor 50% előleg befizetését követően elindítjuk az ékszer elkészítését, mely a bonyolultságától függően általában 4 – 8 hetet vesz igénybe. Személyes megrendelés esetén van mód hozott törtarany beszámítására is, mely akár nagymértékben tudja lefelé módosítani az égszer végső árát.

Az ékszertevézés folyamata általában online zajlik, a terveket e-mailben küldjük kedves megrendelőinknek, illetve az előleg fizetést utalással is lehet rendezni. Amennyiben olyan ékszer készül, ahol a méretvétel sarkalatos pont, például gyűrűk vagy karkötők készítése esetében, úgy a készülő ékszer jellégétől függően szükség lehet akár több próbára is a makulátlan végeredmény érdekében. Ha olyan ékszert készítünk, ahol nincs szükség méret vételre, próbálásra, úgy akár a teljes folyamat történhet anélkül, hogy ellátogatna személyesen is hozzánk. Az elkészült ékszerről fotót küldünk, és a végösszeg átutalását követően futárszolgálattal juttatjuk el önhöz az elkészült gyönyörű ékszert.

Látogasson el hozzánk, egyeztessen velünk időpontot elérhetőségünk egyikén!

Amennyiben nincs lehetősége személyesen ellátogatni hozzánk, úgy állunk rendelkezésére online ügyfél fogadási rendszerünkkel.

Az online ügyfél fogadásról itt olvashat.