Barion Pixel

Az online ékszer rendelésről

Mivel az Affianced Ékszerészet személyre szabott, egyedileg kialakított ékszereket tervez és készít, így a hagyományos webshopos modell nem minden ékszerünk esetében működtethető.

Hogy az online rendelést mégis lehetővé tegyük a lehető legteljesebb módon kedves Ügyfeleink számára a következőkben szeretnénk bemutatni ennek menetét.

Az ékszer rendelés folyamata általában e-mailen illetve telefon beszélgetések formájában történik, de kérhet tőlünk videokonferencia találkozást is, mellyel kapcsolatban, kérjük egyeztessen időpontot kollégáinkkal elérhetőségeink egyikén.

1. Az ékszer kiválasztása, árajánlat kérés

Amennyiben olyan ékszert szeretne tőlünk megrendelni, mely nem rendelhető meg közvetlenül a webshopunkból, lehetősége van akár online is megrendelni kollégáinkkal való egyeztetések folyamán.

Amennyiben változtatni szeretne bármely, weboldalunkon látott ékszeren, erre is van lehetősége. Vegye fel velünk a kapcsolatot és e-mailben küldünk látványterveket az egyeztetett változtatásokról illetve árajánlatot is készítünk a tervekhez.

2. Az ékszer megrendelése

Amennyiben az ajánlatok is megnyerik a tetszését és úgy dönt, hogy szeretné megrendelni ékszereink valamelyikét, a levelünkre válaszolva tudja ez nekünk jelezni, illetve természetesen telefonon is.

3. A megrendelés pontosítása

A továbbiakban kolléganőnk összeállítja Önnek a megrendelő e-mailt rendelése részleteivel, és a foglaló mértékét és az utalásához szükséges technikai paramétereket.

4. A gyűrűk méreteinek meghatározása

A pontos ujjméretek meghatározása a legnehezebb feladat akkor, ha nincs módja személyesen ellátogatni hozzánk. Ebben az esetben érdemes a lakhelyéhez közel lévő ékszerbolt segítségét kérnie ebben, ahol szakszerűen levehetik az ujjméretét. Amennyiben nincs erre lehetősége, úgy rendeljen tőlünk gyűrűmérő sort, melynek használatához segítségül részletes útmutatót talál az oldalunkon, illetve kollégáinkkal konzultálva megtalálhatja a megfelelő méretet.

A professzionális gyűrűméret sor díja belföldre 5.000 Ft díjmentes házhozszállítással. (Ha külföldre kéri a küldeményt, a célország ismerete után tudunk árat kalkulálni a szállításra.)

– Amennyiben a megrendelés után visszajuttatja hozzánk a gyűrűmérőt, úgy visszatérítjük annak vételárát.

– Fontos: méret garanciát csak akkor vállalunk gyűrűinkre, ha a tőlünk rendelt gyűrűmérővel mérte le ujjméreteit. A méret garancia érvényesítéséhez, kérjük őrizze meg a gyűrűmérő számláját.

Rendelhető gyűrűmérő

MEGRENDELEM A GYŰRŰMÉRŐT

5. Az ékszerkészítés elindítása

A foglaló és (gyűrűk esetében) a pontos ujjméret beérkezése után fogja műhelyünk az Ön ékszerének elkészítését elindítani. Ettől a ponttól számítjuk az általunk meghatározott aktuális vállalási határidőt, melyet általában 3 – 8 hét a megrendelt ékszertől függően, de ezt minden esetben előre egyeztetünk kedves megrendelőinkkel és tartunk.

6. Az elkészült ékszer postázása

Az ékszerek belföldre történő küldése futárszolgálattal díjmentes, külföldi címre történő küldés díjáról érdeklődjön kollégáinknál elérhetőségeink egyikén.

7. Az elkészült ékszerre vállalt garanciák

Egyedi ékszerek tervezése és rendelése

Igyekszünk továbbá kielégíteni az egyedi igényeket is személyes találkozó nélkül, online egyeztetéssel. Ha olyan ékszert szeretne amelyet csak megközelítőleg talál a weboldalunk kínálatában, vagy azok esetleges módosításával szeretne rendelni, vagy akár teljesen saját elképzelése van ezekre is mind van megoldásunk.

Információgyűjtés után tervezünk, majd a tervezendő ékszer jellegétől függően kézi rajzos vagy fotós illetve 3D terveket Ön elé tárjuk. A  részletek egyeztetése sokféle online platformon létrehozható hasonlóképpen mint egy személyes találkozás ékszerészetünkben, időpont egyeztetés természetesen ez esetben is szükséges.

Ékszertervezés