Barion Pixel

Egyedi ékszerek készítése

Az Affianced Ékszerészetben több, mint 10 éve foglalkozunk különleges, személyre szabott ékszerek tervezésével és a legmagasabb szintű elkészítésével. Az így készült ékszerek előnye mindenképpen az egyediségük, hogy minden egyes apró részletüket úgy alakítjuk ki, ahogy azt a kedves Megrendelőink megálmodják.

Napjainkban a legtöbb bevásárló központban megannyi ékszerbolt található, de ezeknek a boltoknak a kínálata alaposabb vizsgálódás után láthatóan nagyon hasonló a többiéhez. Az ékszerek, – hasonlóan a többi divat cikkhez és kiegészítőhöz –, a legtöbb esetben távol keleten készülnek nagyon kevés kézimunkával, viszont elképesztő gépesítés mellett, így általában hiányzik az egyediség, a személyre szabottság ezekből a termékekből.

Egyedi ékszerkészítés

Ellátogatva hozzánk nem egyszerű bolti eladókkal találkozhatnak tervező műhelyünkben, hanem magas fokú szakmai és tervezői tapasztalattal rendelkező szakember kollégáink segítenek eligazodni az ékszerek rejtélyes világában.

Minden részletről: mind a felhasznált alapanyagokat, drágaköveket illetően, mind a megvalósítható és viselhető design kialakításával kapcsolatos információkkal kapcsolatban tájékoztatást kapnak.

Az így megbeszéltek alapján kezdődik el a tervezés folyamata, mely során kézi rajzzal vagy számítógépes 3D látványtervekkel igyekszünk bemutatni az elkészítendő ékszert, akár többféle variációban is.

Látogasson el hozzánk, egyeztessen velünk időpontot elérhetőségünk egyikén!

Amennyiben nincs lehetősége személyesen ellátogatni hozzánk, úgy állunk rendelkezésére online ügyfél fogadási rendszerünkkel.

Az online ügyfél fogadásról és ékszer tervezésről bővebben itt olvashat.