Barion Pixel

Az Affianced Ékszerészet

1996 óta foglalkozunk ékszerek tervezésével és készítésével. Az Affianced Ékszerészetet 2007-ben alapítottuk. Ékszerészműhelyünk létrehozásával az volt a célunk, hogy egy olyan helyet hozzunk létre, ahol a hagyományos ékszerművesség szellemisége uralkodik, ahol kreatív ambícióink teret kaphatnak és lehetőséget a megvalósulásra. Közös véleményünk szerint a siker titka a kiváló csapatmunka.

Nagy Gertrúd, Böde Richárd

Csapatunk különböző habitusú, sokoldalú és kreatívan gondolkodó szakemberekből áll. Mindenki a saját speciális szakterületét képviselve adja hozzá tudásának legjavát feladatainkhoz.

Munkáink kizárólag egyéni megrendelések alapján készülnek, így viszonylag kevés az ékszerészetünkből kikerülő azonos küllemű ékszer. Véleményünk szerint a tömegtermelés fogalma összeférhetetlen azzal a sugárzóan megkapó egyediséggel, amit az ékszerek világa nyújthat. Nincs két teljesen azonos megjelenésű drágakő, vagy nemes ásvány. Ékszerészeti fémeink mind-mind más megmunkálást, hozzáállást igényelnek, más-más stílusú ékszerek életre keltésére alkalmasak.

Azt reméljük, hogy őszinte örömet tudunk nyújtani tevékenységünkkel azon pályatársainkkal, akik hasonlóképpen gondolkoznak feladataikról. Bízunk abban, hogy erőfeszítéseinkkel hozzájárulunk, hogy patinás szakmánk visszanyerhesse régi méltóságát, elfoglalhassa megfelelő helyét jelenünk ipari ékszergyártása mellett.

Nagy Gertrúd 
vezető ékszerész, tulajdonos–  ekszer@affianced.hu

Böde Richárd
designer, tulajdonos – richard@affianced.hu