Barion Pixel
Egyedi
arany
ékszerek

Saját tervezésű, egyedi arany ékszerek készítése személyre szabottan

Az Affianced Ékszerészetben 2005 óta készítünk különféle funkciójú arany ékszereket megrendelőink megelégedésére, így női és férfi arany karkötőket, nyakláncokat, gyűrűket, fülbevalókat, vagy akár egyedi piercingeket, testékszereket is.

Az ékszereinket mi magunk tervezzük ügyfeleink elképzelésének megfelelően, vagy amennyiben konkrét, pontos elképzeléssel rendelkeznek elkészíttetni kívánt ékszerükkel kapcsolatban, úgy természetesen a hozott tervet valósítjuk meg maradéktalanul.

Az ékszertervezés egy izgalmas közös munka, mely során bepillantást nyerhet az alkotás folyamatába és az ékszerkészítés rejtelmeibe. Az ékszertervezésről bővebben itt olvashat.

Látogassanak el hozzánk személyesen, vagy vegyék fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén és tervezzük meg közösen álmai arany ékszerét!

Egyedi női arany ékszerek

Női arany ékszereinket az alábbi kategóriákba rendszerezve tekintheti meg.

Különleges, drágakövekkel díszített női arany gyűrűk

Egyedi készítésű arany medálok drágakövekkel

Kézzel készített arany karkötők, karperecek, karláncok

Aranyból, drágakövekkel készített, különleges női arany ékszerek

Elegáns, kézzel készített, luxus megjelenésű gyémánt gyűrűk

Egyedileg készített, romantikus eljegyzési gyűrűk

Egyedi készítésű férfi arany ékszerek

Férfi arany ékszereinket az alábbi kategóriákba rendszerezve tekintheti meg.

Egyedi tervezésű, látványos férfi arany gyűrűk

Látványos férfi arany medálok bőrpánton, vagy arany láncon

Egyedi, kézzel készített, arany mandzsetta gombok.

Életre szóló érték

Az ékszer nemesfém dísztárgy, mely komoly eszmei és anyagi érték.
Érzelmeket közvetít és szimbolizál.

A legszemélyesebb tárgyaink egyike, ezáltal legmélyebb ragaszkodásunk jelképe. Olyan tárggyá is válhat, amelyet amulettként, talizmánként állandóan testünkön viselünk, és gondolataink szerint a ráruházott spirituális erő megvéd bajtól, betegségtől és szerencsét hoz.

Az emberiség történelmében számtalan különleges ékszert misztérium és titok övez. Háborúk kirobbantói, szövetségek létrehozói voltak. Minden kornak áhított, kincse volt, hiszen kiváltságosok voltak akik részesülhettek azon előnyökben melyet birtoklása nyújtott.

Saját, értékes, becsben tartott ékszereink is az évek haladtával családi ereklyévé válhatnak és generációkon keresztül adhatnak örömet gyermekeinknek, unokáinknak. Egy ékszer legértékállóbb díszítőköve a gyémánt. Sérthetetlensége végett e befoglalt drágakő magát az ékszert is túléli. Sok-sok évtized múlva egy új ékszerbe foglalva új életet kap, a régieket hordozva új szimbólumokat teremt.

Egyedi arany ékszerek