Barion Pixel

Garanciák

Az ékszer nemesfém dísztárgy, egy komoly eszmei és anyagi érték. Ezért óvni kell, hogy minél tovább tudjon eredeti szépségében tündökölni.

GARANCIÁLIS SZOLGÁLTATÁSOK:

Az Affianced Ékszerészet 5 év garanciát vállal ékszereire, melyből az első év teljes körű.
Garanciát vállalunk a felhasznált anyagokra, a kézimunka minőségére, az ékkövek foglalásának tartósságára.
A  garancia kizárólag rendeltetésszerű és kímélő viselés mellett érvényesíthető. A nemesfémek puha fémötvözetek, a drágakövek törékenyek, sérülékenyek!

A garancia nem vonatkozik a viselésből származó kopásokra, illetve ha az ékszert egy erősebb külső behatás éri: benyomódás, torzulás, mély karcok, horzsolás, rongálódás. Drágakövekben történő sérülésekre, csorbulásokra, törésre. 

Nem vonatkozik továbbá ékszer allergiára, vegyi elszíneződésre, utólagos méret igazításra, mely hízás vagy fogyás után szükséges elvégezni. 

További 4 évig kedvezményes garanciát biztosítunk, melynek feltétele az ékszer évenkénti szervizre való bemutatása, melyből az első éves szerviz díjmentes.
Az első évet követő 4 évig 30% önrésszel, maximum 50,000 Ft erejéig járulunk hozzá egy esetleges kő pótláshoz.

A szerviz alkalmával ultrahanggal alaposan kitisztítjuk az ékszert, majd részletesen átvizsgáljuk a forrasztások stabilitását, az anyag szerkezetét. Különös figyelmet fordítunk az ékkövekre, és azok foglalatainak átvizsgálására. Ha beavatkozás szükséges elvégezzük a megfelelő tenni valókat. Ezt követően az eredeti felületet helyre állítjuk. A rendeltetésszerű használatból fakadó finom karcokat polírozással eltávolítjuk a felületről a szálhúzott felületeket újra húzzuk, hogy ismét eredeti szépségében adhassuk vissza az ékszert tulajdonosának.

A garanciális javításra szoruló ékszer műhelybe juttatásának és visszajuttatásának költsége a Vásárlót terheli.

Védjegyünk az ékszereinkben található mesterjel, mely a hivatalos magyar fémjellel együtt hitelesíti munkáinkat.

Affianced névjel

KÉRJÜK OLVASSÁK EL AZ ALÁBBI TANÁCSOKAT, MINT EGY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, HOGY MINÉL TOVÁBB MARADHASSON SZÉP AZ ÖNÖK ÁLTAL VÁLASZTOTT ÉKSZER!

Ékszereinket érdemes kézmosásnál, fürdésnél minden esetben levenni, mert a tisztálkodáshoz használt „vegyszerek” – szappanok, tusfürdők, testápolók – olyan paraffinokat, zsírokat tartalmaznak, amik megtelepednek az apró fémbordákban, kiváltképp az ékkövek alatt. A különféle szivacsok, kefék ráadásul össze is karcolhatják a fémfelszínt.

A nemesfémek puha anyagok, sérülékenyek. Érdemes átgondolnunk, hogy milyen helyzetben kívánjuk tényleg viselni gyűrűinket, nyakláncainkat. Pakolásnál, cipekedésnél nem biztos, hogy szükségünk van rájuk, már csak azért sem, mert akár balesetveszélyesek is lehetnek. Fontos tudni az ékszerviseléssel kapcsolatban, hogy a nemesfémek igaz, hogy nem oxidálódnak, viszont bizonyos fajta gyógyvizek intenzíven elszínezhetik őket, ezért jobb ha levesszük a fürdőzés előtt.

A gyöngyöket tartalmazó ékszerekkel kapcsolatos fontos tudnivaló, hogy a gyöngy szerves eredetű, ezért viszonylag puha felületű és nagyon érzékeny mindenféle kemikáliára, kozmetikumra. A gyöngysort kizárólag a parfüm folyadéktartalmának elpárolgása után tegyük fel nyakunkba. A gyöngyök testének kb. 2% víz, ezért száraz meleg helyen ne tároljuk és ajánlatos néha benedvesíteni őket és finoman egy puha ronggyal áttörölgetni.

A drágakövekről érdemes tudni, hogy a természet által megalkotott, bonyolult szerkezetű kis „lények”, amikben mikroszkopikus törésvonalak, zárványok találhatók. Előfordulhat, hogy egy véletlen odakoccantás valamihez megrepesztheti, elpattinthatja ezeket a kemény, ám érzékeny ásványokat.

Vigyázzunk rájuk!