Dandelion – női gyűrű, eljegyzési gyűrű

Egy központi moissanite ékkővel vagy gyémánttal és 8db apró brillel díszített, egyszerre modern és vintage hangulatú fehér arany eljegyzési gyűrű, női gyűrű.

 

Arany szín
Fehér arany
Rózsa arany
Sárga arany
Törlés

A pontos méretek meghatározásával kapcsolatban kérjük olvassa el útmutatónkat!

Az ékszert a megrendelést követően egyedileg készítjük el önnek.
Az elkészítési idő átlagosan 3-6 hét.

Az ékszer adatai és a rendelés menete

  • Termékleírás
  • Ujjméretek
  • Csomagolás
  • Megrendelés menete
Termékleírás
Felhasznált nemesfém
Arany 14K 5.0 g
Méretek
Szélesség 11 mm
Drágakövek
Központi kő (6.50 mm) 1 db
Díszítő kő (1.20 - 1.45 mm) 8 db

Az itt látható ékszereket egyedileg készítjük el önnek a megrendelést követően.

Mivel az ékszerek egyedileg, kézzel készülnek ezért az itt látható adatok hozzávetőlegesek, illetve a fotókhoz képest mutathatnak apró eltéréseket.

A megrendelt ékszereket 14K-os arany ötvözetekből készítjük, mert keményebbek és kopásállóbbak, mint a 18K-os ötvözetek, így a kézzel készített díszítő motívumok kevésbé kopnak meg az évek múltával.

Az ékszerekben használt drágakövek:
• Gyémántok: kiváló minőségű vs wesselton vagy fancy color (színes), conflict free gyémántok.

A 0,3 ct feletti gyémántokhoz IGI, GIA vagy HRD nemzetközi labor vizsgálati dokumentumot biztosítunk.

A gyémántokról bővebben itt olvashat.

• Moissanite ékkövek: moissanite ékköveink a legmagasabb minőségi elvárásnak megfelelő, kiváló csiszolású ékkövek. A moissanitról bővebben itt olvashat.

• Drágakövek: Az általunk használt drágakövek kiváló minőségű, ellenőrzött eredeti drágakövek, melyeket minden esetben egyedileg választunk ki az ékszerekhez, így az ékszerfotókon látottakhoz képest minimális szín árnyalatbeli különbség előfordulhat. Ezzel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál. A drágakövek fajtáiról itt olvashat.

Személyes megrendelés esetén lehetősége van bármilyen módosítással elkészíttetni az adott ékszert, ez esetben legyen kedves felvenni velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Ujjméretek

Az ujjméretek pontos meghatározása

Mivel az eljegyzési gyűrűket jellemzően meglepetésnek szánják, így természetes, hogy a pontos méretek ismerete nélkül történik az ékszer vásárlása.

Hogy mégis legyen valamilyen támpont a méretek kiválasztásához, az alábbiakban szolgálunk némi segítséggel.

– Abban az esetben, ha párja visel gyűrűt, akkor töltse le innen és nyomtassa ki segédletünket vagy használjon tolómérőt a gyűrű belső átmérőjének meghatározásához. A tolómérő használatakor a kapott értéknek megfelelő gyűrűméretet keresse ki a letölthető segédletből, és ezt a méretet állítsa be az ékszer megrendelésekor.
– Nem utolsósorban, mi is igyekszünk tapasztalatunkkal segíteni, hogy elkészülhessen a megfelelő méretű jegyékszer, amennyiben kapunk egy leírást, vagy fotót a kiválasztott hölgyről.

Ékszerészetünk méret garanciát nyújt a meglepetésnek szánt eljegyzési gyűrűk vásárlásakor, mely a vásárlástól számított 3 hónapon belüli díjmentes, egyszeri méretállítást foglalja magában.

Amennyiben nem meglepetés ékszerről van szó, úgy rendelje meg gyűrűmérőnket a méretek pontos meghatározásához.

MEGRENDELEM A GYŰRŰMÉRŐT

Rendelhető gyűrűmérő

– A mérősor használatával kapcsolatos pontos útmutatónkat itt találja.

Személyes megrendelés

A gyűrűk személyes megrendelése esetén nincs más dolga, csupán egyeztessen egy Önnek megfelelő időpontot kollégáinkkal elérhetőségeink egyikén, és látogasson el hozzánk budapesti ékszer szalonunkba. A találkozón sok egyéb részlet megbeszélése mellet kollégáink rögzítik a pontos ujjméreteket.

Csomagolás

Az ékszerek csomagolása

Ékszereinket értékes ajándékhoz illő exkluzív csomagolásban, gyönyörű selyem bevonatú, párnázott ékszerdobozban adjuk át garanciajeggyel, certificate-tel, dísztáskával valamint egy kis ékszertartó selyem zacskóval.

Eljegyzési gyűrű csomagolás

 

Megrendelés menete

Webshopos vásárlás

A webshopos vásárlás, hasonlóan a többi webáruház működéséhez, a termék kosárba helyezésével történik, de ez esetben is egyedileg készítjük el az ékszereket, az önök által megadott méretek, kiválasztott drágakövek figyelembe vételével. A webáruházunkon keresztül csak a webáruházban elérhető termékeket tudja megvásárolni a fent említett módon.

Webshopunkból csak az Európai Unió országaiból van lehetősége vásárolni. Amennyiben az EU-n kívülről szeretne ékszert rendelni, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Személyes megrendelés

Lehetősége van az oldalunkon látott összes ékszer személyes megrendelésére is, sőt ez esetben az ékszerek minden egyes paramétere: szélessége, a felhasznált arany ötvözetek színe, finomsága, valamint a drágakövek fajtája, elrendezése az ön ízlésének megfelelően alakítható.

Foglaljon időpontot kollégáinknál személyes konzultációra elérhetőségünk egyikén.

Online megrendelés

A személyes megrendeléshez hasonlóan itt is lehetőség van az ékszerek minden részletének a személyre szabására. Az ön kényelme érdekében lehetőséget biztosítunk online konzultációra is, melyhez a bejelentkezés szintén szükséges.

Az online megrendelésről bővebben itt olvashat.

AZ ÉKSZEREKHEZ JÁRÓ AJÁNDÉKOK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Az alábbi szolgáltatásokkal és ajándékokkal kedveskedünk minden nálunk megrendelt eljegyzési gyűrűhöz:

5 év garancia
5 év garancia
Ékszer díszdoboz
ajándék díszdoboz
Méret garancia
Méret garancia
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
Ékszer certificate
Certificate
Ékszer tisztítás
Díjmentes éves szerviz
5 év garanciát vállalunk ékszereinkre

Garanciát vállalunk a felhasznált anyagokra, a kézimunka minőségére, az ékkövek foglalásának tartósságára.
Az Affianced Ékszerészet az első évben teljes körű garanciát vállal rendeltetésszerű használat esetén az általa készített ékszerekre, további 4 évig pedig részleges garanciát biztosítunk.
A garancia vállalásunk részleteiről bővebben itt olvashat.

Ékszereinket exkluzív díszdobozban adjuk át kedves megrendelőinknek

Eljegyzési gyűrűinket exkluzív megjelenésű csomagolással, díszdobozban adjuk át ajándék selyem zacskóval.

Eljegyzési gyűrű csomagolás

Méret garancia a meglepetésnek vásárolt eljegyzési gyűrűkre

Mivel a lánykérés általában meglepetés, így a megrendelés a pontos ujjméret ismerete nélkül történik. Ahhoz, hogy mégis eltaláljuk a megfelelő gyűrű méretet, sokat segít, ha kapunk valamilyen támpont a hölgy testalkatáról, magasságáról.

A nálunk vásárolt eljegyzési gyűrűkre méret garanciát vállalunk: a vásárlástól számítva 3 hónapon belül 1 alkalommal díjmentesen állítjuk az ékszert a megfelelő méretre.

Díjmentesen, futárszolgálattal juttatjuk el önhöz ékszerét

Magyarországon belül díjmentesen küldjük el önnek ékszerét a megadott címre.

Amennyiben külföldről szeretne ékszert rendelni, úgy a kiszállítás illetve az esetleges vámelőkészítés díjáról és egyéb költségekről érdeklődjön kollégáinknál elérhetőségeink egyikén.

Webshopunkból csak az Európai Unió országaiból van lehetősége vásárolni. Amennyiben az EU-n kívülről szeretne ékszert rendelni, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Certificate a felhasznált alapanyagokról

Minden nálunk készült ékszerhez certificate kerül kiállításra, melyet céges bélyegzőnkkel és aláírásunkkal érvényesítünk. A certificate-ben részletesen leírjuk az elkészített ékszerhez használt alapanyagokat.

A 0,3 ct feletti gyémántokhoz IGI, GIA vagy HRD nemzetközi labor vizsgálati dokumentumot biztosítunk.

Védjegyünk az ékszereinkben található mesterjel, mely a magyar fémjellel együtt hitelesíti munkáinkat. Garanciát vállalunk a felhasznált anyagokra, a kézimunka minőségére, az ékkövek minőségére, foglalásának tartósságára.

Affianced névjel

Az ékszerek gondos átnézése, szakszerű tisztítása, a felületek polírozása, felújítása

Mivel az arany ötvözetek puha, sérülékeny fémek, melyek megkarcolódhatnak, így a hordás intenzitásától függően szükség lehet a felületek felújítására, hogy eredeti szépségükben tündököljenek. A drágaköveket foglaló karikagyűrűk esetében fontos az időnkénti átvizsgálás, hogy megelőzzük az esetleges (nagyon ritkán előforduló) ékkő vesztést.

Ékszerészetünk értékhatártól függően vállalja legalább 1 alkalommal a díjmentes, szakszerű ékszertisztítást és felületi felfrissítést ékszereink számára a vásárlástól számított egy éven belül.

Ékszer polírozás