Diamond Heart – eljegyzési gyűrű

Romantikus fehérarany eljegyzési gyűrű központi szív csiszolású moissanite vagy gyémánt ékkővel és apró briliánsokkal díszítve.

Arany szín
Fehér arany
Rózsa arany
Sárga arany
Törlés

A pontos méretek meghatározásával kapcsolatban kérjük olvassa el útmutatónkat!

Az ékszert a megrendelést követően egyedileg készítjük el önnek.
Az elkészítési idő átlagosan 3-6 hét.

Az ékszer adatai és a rendelés menete

  • Termékleírás
  • Ujjméretek
  • Csomagolás
  • Megrendelés menete
Termékleírás
Felhasznált nemesfém
Arany 14K 2.5 g
Méretek
Szélesség 4.7 mm
Drágakövek
Központi kő (4.50 mm) 1 db
Díszítő kő (1.00 - 1.20 mm) 18 db

Az itt látható ékszereket egyedileg készítjük el önnek a megrendelést követően.

Mivel az ékszerek egyedileg, kézzel készülnek ezért az itt látható adatok hozzávetőlegesek, illetve a fotókhoz képest mutathatnak apró eltéréseket.

A megrendelt ékszereket 14K-os arany ötvözetekből készítjük, mert keményebbek és kopásállóbbak, mint a 18K-os ötvözetek, így a kézzel készített díszítő motívumok kevésbé kopnak meg az évek múltával.

Az ékszerekben használt drágakövek:
• Gyémántok: kiváló minőségű vs wesselton vagy fancy color (színes), conflict free gyémántok.

A 0,3 ct feletti gyémántokhoz IGI, GIA vagy HRD nemzetközi labor vizsgálati dokumentumot biztosítunk.

A gyémántokról bővebben itt olvashat.

• Moissanite ékkövek: moissanite ékköveink a legmagasabb minőségi elvárásnak megfelelő, kiváló csiszolású ékkövek. A moissanitról bővebben itt olvashat.

• Drágakövek: Az általunk használt drágakövek kiváló minőségű, ellenőrzött eredeti drágakövek, melyeket minden esetben egyedileg választunk ki az ékszerekhez, így az ékszerfotókon látottakhoz képest minimális szín árnyalatbeli különbség előfordulhat. Ezzel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál. A drágakövek fajtáiról itt olvashat.

Személyes megrendelés esetén lehetősége van bármilyen módosítással elkészíttetni az adott ékszert, ez esetben legyen kedves felvenni velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Ujjméretek

Az ujjméretek pontos meghatározása

Mivel az eljegyzési gyűrűket jellemzően meglepetésnek szánják, így természetes, hogy a pontos méretek ismerete nélkül történik az ékszer vásárlása.

Hogy mégis legyen valamilyen támpont a méretek kiválasztásához, az alábbiakban szolgálunk némi segítséggel.

– Abban az esetben, ha párja visel gyűrűt, akkor töltse le innen és nyomtassa ki segédletünket vagy használjon tolómérőt a gyűrű belső átmérőjének meghatározásához. A tolómérő használatakor a kapott értéknek megfelelő gyűrűméretet keresse ki a letölthető segédletből, és ezt a méretet állítsa be az ékszer megrendelésekor.
– Nem utolsósorban, mi is igyekszünk tapasztalatunkkal segíteni, hogy elkészülhessen a megfelelő méretű jegyékszer, amennyiben kapunk egy leírást, vagy fotót a kiválasztott hölgyről.

Ékszerészetünk méret garanciát nyújt a meglepetésnek szánt eljegyzési gyűrűk vásárlásakor, mely a vásárlástól számított 3 hónapon belüli díjmentes, egyszeri méretállítást foglalja magában.

Amennyiben nem meglepetés ékszerről van szó, úgy rendelje meg gyűrűmérőnket a méretek pontos meghatározásához.

MEGRENDELEM A GYŰRŰMÉRŐT

Rendelhető gyűrűmérő

– A mérősor használatával kapcsolatos pontos útmutatónkat itt találja.

Személyes megrendelés

A gyűrűk személyes megrendelése esetén nincs más dolga, csupán egyeztessen egy Önnek megfelelő időpontot kollégáinkkal elérhetőségeink egyikén, és látogasson el hozzánk budapesti ékszer szalonunkba. A találkozón sok egyéb részlet megbeszélése mellet kollégáink rögzítik a pontos ujjméreteket.

Csomagolás

Az ékszerek csomagolása

Ékszereinket értékes ajándékhoz illő exkluzív csomagolásban, gyönyörű selyem bevonatú, párnázott ékszerdobozban adjuk át garanciajeggyel, certificate-tel, dísztáskával valamint egy kis ékszertartó selyem zacskóval.

Eljegyzési gyűrű csomagolás

 

Megrendelés menete

Webshopos vásárlás

A webshopos vásárlás, hasonlóan a többi webáruház működéséhez, a termék kosárba helyezésével történik, de ez esetben is egyedileg készítjük el az ékszereket, az önök által megadott méretek, kiválasztott drágakövek figyelembe vételével. A webáruházunkon keresztül csak a webáruházban elérhető termékeket tudja megvásárolni a fent említett módon.

Webshopunkból csak az Európai Unió országaiból van lehetősége vásárolni. Amennyiben az EU-n kívülről szeretne ékszert rendelni, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Személyes megrendelés

Lehetősége van az oldalunkon látott összes ékszer személyes megrendelésére is, sőt ez esetben az ékszerek minden egyes paramétere: szélessége, a felhasznált arany ötvözetek színe, finomsága, valamint a drágakövek fajtája, elrendezése az ön ízlésének megfelelően alakítható.

Foglaljon időpontot kollégáinknál személyes konzultációra elérhetőségünk egyikén.

Online megrendelés

A személyes megrendeléshez hasonlóan itt is lehetőség van az ékszerek minden részletének a személyre szabására. Az ön kényelme érdekében lehetőséget biztosítunk online konzultációra is, melyhez a bejelentkezés szintén szükséges.

Az online megrendelésről bővebben itt olvashat.

AZ ÉKSZEREKHEZ JÁRÓ AJÁNDÉKOK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Az alábbi szolgáltatásokkal és ajándékokkal kedveskedünk minden nálunk megrendelt eljegyzési gyűrűhöz:

5 év garancia
5 év garancia
Ékszer díszdoboz
ajándék díszdoboz
Méret garancia
Méret garancia
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
Ékszer certificate
Certificate
Ékszer tisztítás
Díjmentes éves szerviz
5 év garanciát vállalunk ékszereinkre

Garanciát vállalunk a felhasznált anyagokra, a kézimunka minőségére, az ékkövek foglalásának tartósságára.
Az Affianced Ékszerészet az első évben teljes körű garanciát vállal rendeltetésszerű használat esetén az általa készített ékszerekre, további 4 évig pedig részleges garanciát biztosítunk.
A garancia vállalásunk részleteiről bővebben itt olvashat.

Ékszereinket exkluzív díszdobozban adjuk át kedves megrendelőinknek

Eljegyzési gyűrűinket exkluzív megjelenésű csomagolással, díszdobozban adjuk át ajándék selyem zacskóval.

Eljegyzési gyűrű csomagolás

Méret garancia a meglepetésnek vásárolt eljegyzési gyűrűkre

Mivel a lánykérés általában meglepetés, így a megrendelés a pontos ujjméret ismerete nélkül történik. Ahhoz, hogy mégis eltaláljuk a megfelelő gyűrű méretet, sokat segít, ha kapunk valamilyen támpont a hölgy testalkatáról, magasságáról.

A nálunk vásárolt eljegyzési gyűrűkre méret garanciát vállalunk: a vásárlástól számítva 3 hónapon belül 1 alkalommal díjmentesen állítjuk az ékszert a megfelelő méretre.

Díjmentesen, futárszolgálattal juttatjuk el önhöz ékszerét

Magyarországon belül díjmentesen küldjük el önnek ékszerét a megadott címre.

Amennyiben külföldről szeretne ékszert rendelni, úgy a kiszállítás illetve az esetleges vámelőkészítés díjáról és egyéb költségekről érdeklődjön kollégáinknál elérhetőségeink egyikén.

Webshopunkból csak az Európai Unió országaiból van lehetősége vásárolni. Amennyiben az EU-n kívülről szeretne ékszert rendelni, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Certificate a felhasznált alapanyagokról

Minden nálunk készült ékszerhez certificate kerül kiállításra, melyet céges bélyegzőnkkel és aláírásunkkal érvényesítünk. A certificate-ben részletesen leírjuk az elkészített ékszerhez használt alapanyagokat.

A 0,3 ct feletti gyémántokhoz IGI, GIA vagy HRD nemzetközi labor vizsgálati dokumentumot biztosítunk.

Védjegyünk az ékszereinkben található mesterjel, mely a magyar fémjellel együtt hitelesíti munkáinkat. Garanciát vállalunk a felhasznált anyagokra, a kézimunka minőségére, az ékkövek minőségére, foglalásának tartósságára.

Affianced névjel

Az ékszerek gondos átnézése, szakszerű tisztítása, a felületek polírozása, felújítása

Mivel az arany ötvözetek puha, sérülékeny fémek, melyek megkarcolódhatnak, így a hordás intenzitásától függően szükség lehet a felületek felújítására, hogy eredeti szépségükben tündököljenek. A drágaköveket foglaló karikagyűrűk esetében fontos az időnkénti átvizsgálás, hogy megelőzzük az esetleges (nagyon ritkán előforduló) ékkő vesztést.

Ékszerészetünk értékhatártól függően vállalja legalább 1 alkalommal a díjmentes, szakszerű ékszertisztítást és felületi felfrissítést ékszereink számára a vásárlástól számított egy éven belül.

Ékszer polírozás