Cube no2 – férfi gyűrű

Színkombinált modern aszimmetrikus köves férfi gyűrű. Gyémánttal vagy moissanite ékkővel foglalva.

Arany szín 1
Fehér arany
Rózsa arany
Sárga arany
Arany szín 2
Fehér arany
Rózsa arany
Sárga arany
Törlés

Irányár: 791 822 Ft

Az ékszert a megrendelést követően egyedileg készítjük el önnek.
Az elkészítési idő átlagosan 4 – 8 hét.

Az ékszer adatai és a rendelés menete

  • Termékleírás
  • Méretek
  • Csomagolás
  • Megrendelés menete
Termékleírás
Felhasznált nemesfém
Arany 14K 14.0 g
Méretek
Szélesség 6.5 mm
Drágakövek
Központi kő (4.00 mm) 1 db

Az itt látható ékszereket egyedileg készítjük el önnek a megrendelést követően.

Mivel az ékszerek egyedileg, kézzel készülnek ezért az itt látható adatok hozzávetőlegesek, illetve a fotókhoz képest mutathatnak apró eltéréseket.

A megrendelt ékszereket 14K-os arany ötvözetekből készítjük, mert keményebbek és kopásállóbbak, mint a 18K-os ötvözetek, így a kézzel készített díszítő motívumok kevésbé kopnak meg az évek múltával.

Az ékszerekben használt drágakövek:

• Gyémántok: kiváló minőségű vs wesselton vagy fancy color (színes), conflict free gyémántok.

A 0,3 ct feletti gyémántokhoz IGI, GIA vagy HRD nemzetközi labor vizsgálati dokumentumot biztosítunk.

A gyémántokról bővebben itt olvashat.

• Moissanite ékkövek: moissanite ékköveink a legmagasabb minőségi elvárásnak megfelelő, kiváló csiszolású ékkövek. A moissanitról bővebben itt olvashat.

• Drágakövek: Az általunk használt drágakövek kiváló minőségű, ellenőrzött eredeti drágakövek, melyeket minden esetben egyedileg választunk ki az ékszerekhez, így az ékszerfotókon látottakhoz képest minimális szín árnyalatbeli különbség előfordulhat. Ezzel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál. A drágakövek fajtáiról itt olvashat.

Személyes megrendelés esetén lehetősége van bármilyen módosítással elkészíttetni az adott ékszert, ez esetben legyen kedves felvenni velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Méretek

Az ujjméretek pontos meghatározása

Gyűrűk online vásárlása esetében a pontos méretek eltalálása okozza a legnagyobb kihívást. Mivel az Affianced Ékszerészet az online megrendelt ékszereket is egyedileg, személyre szabottan készíti, ezért kulcsfontosságú a méretek precíz meghatározása.

– Első lépésként rendeljen ékszerészetünktől egy professzionális gyűrűmérő sort 5000 Ft-ért, melyet a vásárlást követően a legrövidebb időn belül postázunk önnek (1 – 2 munkanap), mellyel az útmutatónkat követve lemérheti a pontos ujjméretét. Az így kapott méreteket kiválasztva tudja megrendelni a gyűrűt webshopunkból. Ha visszajuttatja címünkre a gyűrűmérőt, visszautaljuk a megadott számlaszámra az 5000 Ft-os vételárát, ha személyesen hozza el hozzánk, úgy készpénzben adjuk vissza a vételárat.

– Fontos: gyűrűinkre méret garanciát csak úgy vállalunk, ha megrendelte tőlünk a gyűrűmérőt. A méretgarancia érvényesítéséhez őrizze meg a gyűrűmérő számláját, mert ezzel tudja a díjmentes méret igazítás szolgáltatásunkat igénybe venni.

Rendelhető gyűrűmérő

MEGRENDELEM A GYŰRŰMÉRŐT

 

Nyaklánc hosszúságok átlagos testalkat esetén: 

– A mérősor használatával kapcsolatos pontos útmutatónkat itt találja.

Az online ékszer rendelés menete

Személyes megrendelés

A gyűrűk személyes megrendelése esetén nincs más dolga, csupán egyeztessen egy Önnek megfelelő időpontot kollégáinkkal elérhetőségeink egyikén, és látogasson el hozzánk budapesti ékszer szalonunkba, mely találkozón sok egyéb részlet megbeszélése mellet kollégáink leveszik a pontos ujjméreteket.

Csomagolás

Az ékszerek csomagolása

Ékszereinket értékes ajándékhoz illő exkluzív csomagolásban, gyönyörű selyem bevonatú, párnázott ékszerdobozban adjuk át garanciajeggyel, certificate-tel, dísztáskával valamint egy kis ékszertartó selyem zacskóval.

Arany ékszer csomagolás

 

Megrendelés menete

Webshopos vásárlás

A webshopos vásárlás, hasonlóan a többi webáruház működéséhez, a termék kosárba helyezésével történik, de ez esetben is egyedileg készítjük el az ékszereket, az önök által megadott méretek, és belső vésés szövegének, stílusának a figyelembe vételével. A webáruházunkon keresztül csak a webáruházban elérhető termékeket tudja megvásárolni a fent említett módon.

Webshopunkból csak az Európai Unió országaiból van lehetősége vásárolni. Amennyiben az EU-n kívülről szeretne ékszert rendelni, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Személyes megrendelés

Lehetősége van az oldalunkon látott összes ékszer személyes megrendelésére is, sőt ez esetben az ékszerek minden egyes paramétere: szélessége, a felhasznált arany ötvözetek színe, finomsága, valamint a drágakövek fajtája, elrendezése az ön ízlésének megfelelően alakítható.

Foglaljon időpontot kollégáinknál személyes konzultációra elérhetőségünk egyikén.

Online megrendelés

A személyes megrendeléshez hasonlóan itt is lehetőség van az ékszerek minden részletének a személyre szabására. Az ön kényelme érdekében lehetőséget biztosítunk online konzultációra is, melyhez a bejelentkezés szintén szükséges.

Az online megrendelésről bővebben itt olvashat.

AZ ÉKSZEREKHEZ JÁRÓ AJÁNDÉKOK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Az alábbi szolgáltatásokkal és ajándékokkal kedveskedünk minden nálunk megrendelt ékszerhez:

5 év garancia
5 év garancia
Ékszer díszdoboz
Ajándék díszdoboz
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
Ékszer tervezés
Díjmentes ékszer tervezés
Ékszer certificate
Certificate
Ékszer tisztítás
Díjmentes éves szerviz
5 év garanciát vállalunk ékszereinkre

Garanciát vállalunk a felhasznált anyagokra, a kézimunka minőségére, az ékkövek foglalásának tartósságára.
Az Affianced Ékszerészet az első évben teljes körű garanciát vállal rendeltetésszerű használat esetén az általa készített ékszerekre, további 4 évig pedig részleges garanciát biztosítunk.
A garancia vállalásunk részleteiről bővebben itt olvashat.

Ékszereinket exkluzív díszdobozban adjuk át kedves megrendelőinknek

Ékszereinket exkluzív megjelenésű csomagolással, díszdobozban adjuk át ajándék selyem zacskóval.

Arany ékszer csomagolás

Díjmentesen, futárszolgálattal juttatjuk el önhöz ékszerét

Magyarországon belül díjmentesen küldjük el önnek ékszerét a megadott címre.

Amennyiben külföldről szeretne ékszert rendelni, úgy a kiszállítás illetve az esetleges vámelőkészítés díjáról és egyéb költségekről érdeklődjön kollégáinknál elérhetőségeink egyikén.

Webshopunkból csak az Európai Unió országaiból van lehetősége vásárolni. Amennyiben az EU-n kívülről szeretne ékszert rendelni, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ön megálmodja, mi megtervezzük és elkészítjük álmai ékszerét

Az ékszertervezés többféleképpen zajlik műhelyünkben.
Leggyakrabban a már meglévő ékszereink színbeli és díszítésbeli változtatását kérik tőlünk érdeklődőink, mely módosításokról e-mailen szoktuk küldeni a kéréstől számítva 3 munkanapon belül a látványterveket.

Amennyiben egy teljesen új ékszer megvalósítására, tervezésére kérnek fel bennünket, úgy az igények felmérését követően indítjuk el a tervezést. Általában még a végleges látványtervek megküldése előtt igyekszünk egy nagyságrendi árkalkulációt küldeni, és csak az árajánlat elfogadását, nyugtázását követően küldjük a komplexebb terveket: szabadkézi rajzot, 2D vagy 3D látványtervet készítünk, akár több változatot is, melyet e-mailben küldünk el érdeklődőinknek.

Az ékszertervezésről bővebben itt olvashat.

Díjmentes ékszer tervezés

Certificate a felhasznált alapanyagokról

Minden nálunk készült ékszerhez certificate kerül kiállításra, melyet céges bélyegzőnkkel és aláírásunkkal érvényesítünk. A certificate-ben részletesen leírjuk az elkészített ékszerhez használt alapanyagokat.

A 0,3 ct feletti gyémántokhoz IGI, GIA vagy HRD nemzetközi labor vizsgálati dokumentumot biztosítunk.

Védjegyünk az ékszereinkben található mesterjel, mely a magyar fémjellel együtt hitelesíti munkáinkat. Garanciát vállalunk a felhasznált anyagokra, a kézimunka minőségére, az ékkövek minőségére, foglalásának tartósságára.

Affianced névjel

Az ékszerek gondos átnézése, szakszerű tisztítása, a felületek polírozása, felújítása

Mivel az arany ötvözetek puha, sérülékeny fémek, melyek megkarcolódhatnak, így a hordás intenzitásától függően szükség lehet a felületek felújítására, hogy eredeti szépségükben tündököljenek. A drágaköveket foglaló karikagyűrűk esetében fontos az időnkénti átvizsgálás, hogy megelőzzük az esetleges (nagyon ritkán előforduló) ékkő vesztést.

Ékszerészetünk értékhatártól függően vállalja legalább 1 alkalommal a díjmentes, szakszerű ékszertisztítást és felületi felfrissítést ékszereink számára a vásárlástól számított egy éven belül.

Ékszer polírozás